Etusivu

Uutisia

[1-15] [16-30] [31-44]
Jäsenemme Kimmo Nevalainen on lähdössä ameriikanmaalle ajamaan kilpaa. Osta SIX5 Racing tukipaita tai huppari ja ole itsekin menossa mukana.
Helsingin Sataman syyskuun liikennetiedotteen mukaan tavaraliikenteen kasvu on 5% viime vuoteen verrattuna.
Jäsenille, jotka ovat olleet mukana Finnsteven viikkolepo-oikeudenkäynnissä on tiedote jäsenosiossa.
ITF linjasi naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamisen yhdeksi tärkeimmistä asiosta maailmankongressissaan Sofiassa viime viikolla. Noin 1400 mies kongressin osallistujille vannoi lupaamaan lopettamaan naisiin kohdistuvan väkivallan päättämässä Mick Doleman, MUA sijainen kansallinen sihteeri.
Venäläisvarustamo North-Western Shipping Company aikoo valittaa Kemi-Tornion käräjäoikeuden antamasta Röyttän satamakiistaa koskevasta tuomiosta hovioikeuteen, kirjoittaa Turun Sanomat.
Helsingin käräjäoikeuden mukaan ahtaajilla on oikeus saamatta jääneisiin viikkolepokorvauksiin. Oikeus tuomitsi perjantaina antamallaan päätöksellä Finnsteven Oy:n ja Containersteve Oy:n maksamaan työntekijöille palkkasaatavia noin 365000 euroa vuosilta 2007-2012.
Ahtaajat ovat jääneet pois töistä keskiviikkoaamuna. Syynä on Torniossa käytävä työtaistelu.
SAK:n valtuusto tuomitsee hallituksen kehysriihessä tekemät sosiaaliturvan heikennykset ja kolmikannan ohittamisen.
5.4. Pidettiin Helsinki-Uusimaa-alueen edustajakokousta valmisteleva aluekokous ja 6.4. varsinainen Helsinki-Uusimaa- ja Kymin alueen aluekokous.
Ammattiosastomme osallistuu Oslossa lauantaina 5.4. pidettävään tukitapahtumaan.
Työnantajien mukaan vienti ei vedä vieläkään, ja samalla kustannukset ovat nousseet. AKT:n mukaan ahtaajien työtä on myös siirretty muiden tehtäväksi. Laittomien työtaistelujen vähentämiseksi osapuolet ovat perustaneet yhteisen työryhmän.
SAK kuten muutkin työntekijöiden keskusjärjestöt olivat tyytymättömiä työttömyyskorvausten ja lapsilisien leikkauksista.
Tuomio koskee vuoden 2011 irtisanomisia
Ammattiliitto Pro:n pj ja SDP:n puheenjohtajaehdokas Antti Rinne toi näkemyksiään esille AKT:n hallinnolle ja toimitsijoille.
RSS